Aer conditionat

(montare si mentenanta aparat aer conditionat)
aer-conditionat

Descriere serviciu

In cazul in care aerul conditionat nu mai raceste cum trebuie, este posibil sa fie nevoie sa chemi unul dintre tehnicienii Home Help. Expertii nostri vor face toate verificarile necesare pentru a se asigura de functionarea conforma a aparatului de aer conditionat.

Alegerea de la bun inceput a unui technician autorizat, ce ofera asistenta tehnica la domiciliu te poate scuti de costuri suplimentare ori deteriorarea aparatului ce trebuie reparat. Pentru a ne asigura ca te bucuri de tot confortul de care ai nevoie pe tot parcursul anotimpului cald, oferim urmatoarele servicii:

 

Montare aparat aer conditionat

Instalam sisteme de climatizare de peste 5 ani si suntem mandri ca multi clienti ne descriu serviciile ca fiind de cea mai buna calitate. Folosim doar cei mai experimentati ingineri de instalatii de climatizare din domeniu, care vor trata intotdeauna casa sau afacerea ta cu cea mai mare grija si atentie.

 

Reparare aparat aer conditionat

Intelegem importanta urgenta a sosirii la fata locului atunci cand a aparut o defectiune a aerului conditionat, mai ales pe perioada verii, cand oamenii se bazeaza pe el. Printre defectiunile intampinate si remediate de tehnicienii nostri sunt si : scurgerile de apa din aparatul de aer conditionat,  racirea insuficienta, zgomotul produs cand acesta este pus in functiune etc.

 

Curatare si igienizare aparat aer conditionat

Atunci cand porniti aerul conditionat si se simte un miros neplacut, este semn ca acesta are nevoie de curatare si igienizare deoarece s-au strans bacterii, praf si mucegai. Echipa noastra va poate veni in ajutor cu intretinerea in mod regulat a aparatului de aer conditionat, folosind produse speciale de curatare care vor elimina mirosurile neplacute si vor eficientiza performanta acestuia.