Luni - Duminica
Non Stop
+ 40 745 227 722
contact@homehelp.ro
aleea Suraia nr. 5
Bucuresti, Romania

Despre noi

Ce isi doreste Home help

Home Help are grija de nevoile tale si face toate eforturile necesare pentru a avea grija de casa ta.

Compania noastra a evoluat pe parcursul ultimilor 5 de ani, succesul nostru continuu depinzand de capacitatea noastra de a tine pasul cu ultimele evolutii din cadrul industriei.

Necesitatile consumatorilor, tehnologia echipamentelor si practicile si siguranta la locul de munca sunt in permanenta imbunatatite. La randul nostru, noi, ca adevarati profesionisti, putem oferi clientilor nostri rezidentiali si comerciali solutiile cele mai rapide, eficiente si sigure.

Home Help ofera o gama larga de servicii clientilor sai cum ar fi cele de instalator, electrician, montaj aer conditionat si electrocasnice, lacatuserie si montaj mobila.

Oferim preturi competitive, lucrari de calitate si finalizarea la timp a fiecarui proiect. Suntem disponibili sa va ajutam 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana.

misiunea-noastra

Misiunea noastra

Se afla la baza fiecarui proiect pe care il gestionam si este aceea de a oferi clientilor nostri servicii de calitate, adaptate oricarui tip de buget.

viziunea-noastra

Viziunea noastra

Este de a fi una dintre cele mai bune companii de instalatii de pe piata si de a castiga respectul clientilor oferind servicii exceptionale, folosind produse de calitate si investind in oamenii nostri.

istoria-noastra

Istoria noastra

Compania noastra a evoluat pe parcursul ultimilor 5 ani, succesul nostru continuu depinzand de profesionalismul si experienta tehnicienilor nostri.

Testimoniale

Home Help

obiectiv-1
obiectiv-2

Obiectivul nostru

Suntem intotdeauna disponibili pentru oricare dintre problemele tale de natura tehnica pe care le intampini acasa sau la birou si oferim servicii de urgenta non-stop, deoarece intelegem ca unele lucruri nu pot astepta!

Call Now Button